Unde ne facem unghiile săptămâna asta?

Astăzi vom vorbi despre unghii si cât de importante sunt pentru o femeie manichiura și pedichiura, indiferent dacă este clasică, semipermanentă, cu gel sau cu tips. Luna Noiembrie se anunță plină de cadouri, atât pentru mine cât și pentru voi. Pe lângă oferta de gene false, mai am pentru voi o propunere pentru că multe fete mă întreabă dacă cunosc pe cineva care pune unghii, care coafează, dacă vin la domiciliu, dacă au pachete speciale pentru mirese, astfel m-am gandit să vin în ajutorul vostru!Mâinile sunt cartea ta de vizită, prin urmare trebuie să arate ca ieșite din cutie în permanență. Uneori pare o misiune imposibilă, însă există numeroase variante și soluții care să te ajute sa le ingrijești și să le pui în valoare cât mai bine.

The HAPPIEST girl always have the PRETTIEST nails!

Recomandarea de săptămâna aceasta este ” Atelierul de unghii false și tunsori“. Recent deschis pe Bulevardul 1Mai Nr. 43 în Capitală, acesta oferă servicii de manichiură și pedichiură și frizerie.

O vizită în “Atelierul de unghii false și tunsori” îți oferă ocazia să descoperi ce ți se potriveste. Servicii profesionale, relaxare și calitate superioară.

Câteva poze:

Prețuri:

Review-uri :


Special pentru voi, cititoarele blogului, Atelierul de unghii false și tunsori vă oferă 10% discount la servicii dacă menționați numele blogului! ❤️

Andreea vă așteaptă la programări la nr.de telefon +40 (760) 319 267 sau pe pagina oficială de facebook.

Voi ce manichiură alegeți?

LOVE,

Laura

0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.