Bucharest Beauty Expo 2016

Desi mai este pana isi deschide portile, m-am gandit sa va propun o iesire la cumparaturi in Octombrie, asa ca este vremea de pus bani deoparte pentru ca, primul târg de beauty din Piața Victoriei își deschide porțile în perioada 21-23 octombrie cu demonstrații de coafură și machiaj! Bucharest Beauty Expo invită toate doamnele, domnișoarele și domnii să asiste la -demonstrațiile inedite de coafură, machiaj și nailart ce vor avea loc în cele trei zile de eveniment. Intrarea este gratuită pe tot parcursul târgului.

logo

În perioada 21-23 octombrie va avea loc primul târg de produse cosmetice și beauty organizat vreodată în Piața Victoriei, unul dintre cele mai importante noduri rutiere și pietonale din București. În pavilionul expozițional care va fi amplasat în Piața Victoriei se vor reuni cei mai importanți producători de produse cosmetice din România, dar și reprezentanți ai celor mai cunoscute branduri internaționale.

Bucharest Beauty Expo vine în întâmpinarea tuturor doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor, care nu au timp să ia la rând nenumărate magazine pentru a-și alege produsele favorite și care totuși preferă să testeze înainte de a cumpăra. La Bucharest Beauty Expo oricine va avea posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de produse și servicii de înfrumusețare, tratamente cosmetice sau spa și să beneficieze de ofertele de preț pe care expozanții le vor oferi doar celor care le trec pragul în cele trei zile de eveniment.

Bucharest Beauty Expo este deschis in perioada 21 – 23 octombrie de la ora 10:00 pana la ora 20:00
Pavilionul expozitional va fi amplasat in parcarea centrala din Piata Victoriei.

Expoziția va avea mai multe categorii: produse pentru îngrijirea tenului, produse pentru machiaj, manichiură-pedichiură, produse pentru îngrijire corporală, produse pentru îngrijirea părului, produse wellness, parfumuri, accesorii, dar și aparatură dedicată întreținerii pielii, părului și corpului. Vor fi prezentate și produse bio, complet naturale, sau creme care în mod obișnuit pot fi achiziționate din farmacii. În plus, va exista o secțiune dedicată saloanelor de cosmetică și coafură, unde maeștrii în arta machiajului și hair stilistii vor face demonstrații inedite.

Mai multe detalii gasiti aici si aici.

Pana in Octombrie, puteti sa profitati de reducerile de mai jos pentru produse cosmetice, makeup, nails si multe altele!

Daca aveti intrebari, va astept mesajele!!

Avon
Elefant.ro
Vola.ro
produsecosmetice.ro

cosmetiq.ro

LOVE,

Laura

1

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.