Lait Creme Concentre – Embryolisse

Pentru mine, cel mai important pas in realizarea unui machiaj este pregătirea tenului, apoi aplicarea unei baze de makeup potrivită tenului.

Lait Creme Concentre de la Embryolisse este un produs creat de un medic dermatolog si recomandat de peste 65 de ani de catre farmacisti devine indispensabil in culise pentru make-up artistii profesionisti.

In 1950 medicul dermatolog Parizian a creat Lait Creme Concentre ce avea sa devina legenda. Din aceasta expertiza a fost creata ulterior o gama completa de produse dermatocosmetice transmise de la mama la fiica si din generatie in generatie.

Preferat de medicii dermatologi de zeci de ani si laudata de catre profesionistii in materie de frumusete si make-up artistii vedetelor, acest produs multifunctional reprezinta secretul unui ten frumos.

Proprietati hidratante si nutritive gratie asocierii unor ingrediente naturale bogate in acizi grasi esentiali si vitamine care confera pielii nutrienti, retin apa pentru hidratare si protejeaza impotriva agresiunilor. Pielea isi regaseste supletea si elasticitatea. Redensifianta, pielea devine neteda, catifelata si stralucitoare. Crema multifunctionala simultan ca baza de machiaj ideala pentru punerea in valoare a tenului, lapte demachiant, crema hidratanta sau masca de infrumusetare, lasa un film matasos, confortabil chiar si pentru pielea uscata.

•Caracteristici•

Hidrateza straturile superioare ale epidermei

Testata sub control dermatologic.

Elaborata pentru minimizarea riscurilor la reactii alergice.

Fara parabeni

Nu au fost efectuate teste pe animale

•Utilizare•

Aplicati o cantitate mica pe pielea curata si uscata dimineata ca baza de machiaj sau ca si crema hidratanta.

Aplicati chiar o cantitate mai mare ca lapte de curatare dimineata si seara sau in strat mai gros ca masca reparatoare.

Se recomanda de asemenea ca ingrijire dupa ras, oferind un efect calmant

Ideala pentru pielea delicata a bebelusilor si copiilor.

Tu ai încercat aceasta crema? Cum o folosesti?

<3 Share this post with love <3

❥  CONNECT WITH ME  ❥

INSTAGRAM ‣ @lauradiaconu.ro

YOUTUBE ‣ Laura Diaconu

L O V E ❥Laura

@lauradiaconu.ro

0