Review: Duraline INGLOT + poze cu machiaje realizate

Presimt ca acesta o sa fie cel mai citit articol al lunii pentru ca timp de o luna am tot testat un produs si am incercat sa ii descopar toate beneficiile pentru a le impartasi. Anul 2017 este pe departe anul in care pigmentii au luat amploare si sunt nelipsiti din orice machiaj. Chiar daca il folosim pentru a ii trasa sub forma unei dungi , sau ii aplicam pe toata pleoapa.  Bineinteles este vorba de DURALINE ( nu duralin sau duralina), un produs MINUNE, dar care este utilizat in mod eronat. Am auzit multe povesti  ” l -am amestecat cu pigmentul, dar s -a facut o pasta si a crapat pe ochi ” sau  ” dupa ce l-am adaugat in recipientul tusului s- a facut mult prea fluid”.  Acest articol este destinat prezentarii numeroaselor utilizari.  Consider ca nu poate lipsi din colectia unui MUA pentru ca te scoate mereu din incurcatura, o sa vezi!

“The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy.”
― Yves Saint-Laurent

Ce este de fapt DURALINE? Chiar este un produs multifunctional? Este un lichid transparent care nu contine apa intr-o sticluta transparenta, prevazuta cu aplicator tip pipeta.

Gramaj: 9ml

Pret: 61 RON / Daca esti MUA, poti citi aici articolul despre reducerea de 20% de la INGLOT si il poti achizitiona cu 49 Ron in magazine sau online.

bogas.roINTREBUINTARI

 

  • BAZA pentru ruj/ pigment/glitter/farduri/fond de ten – ajuta la intensitatea culorii fardului si deasemenea previne strangerea fardului in pliu. Pentru pigmenti si glitter functioneaza ca un adeziv, astfel nu o sa-ti mai cada particule de produs pe ten. Ai grija atunci cand il folosesti in acest scop la cantitatea pe care o aplici. Iti recomand sa aplici foarte putin duraline cu o pensula sintetica ( sau daca iti realizezi persoanl machiajul cu degetele) pe pleoapa, apoi cu miscari de tapotare sa aplici peste pigment/glitter. O cantatate mai mare de produs o sa-l transforme intr-o pasta si nu o sa aiba efectul dorit! Deci ATENTIE mare la cantitatea pe care o folositi!

(pentru a realiza acest machiaj am aplicat duraline  cu o pensula sintetica in prima jumatate a ochiului,dupa ce am terminat cu aplicarea fardurilor , apoi cu miscari de tapotare am aplicat body sparkle de la Inglot)

  • Ai uitat recipientul eyelinerului  fara capac sau il ai de ceva timp si simti ca nu se mai intinde asa usor ca la inceput? Cu o picatura de duraline, orice eyeliner gel uscat, devine cremos si usor de folosit. Iti recomand sa nu aplici in tot recipientul, ci doar intr-ul colt.
  • Aceeasi intrebuintare o are si pentru gelul de sprancene.

(pentru a realiza acest machiaj am aplicat duraline in eyelinerul negru  pentru a-l face mai fluid si  cu o pensula sintetica am aplicat pe toata pleoapa pentru a rezista si a intensifica negrul)

  • Ai ajuns la o sedinta foto si pentru realizarea machiajului ai nevoie de o nuanta de tus pe care nu o ai in makeup case-ul tau? Duraline este solutia! Pentru a realiza orice culoare de tus, waterproof, ai nevoie de o picatura de duraline si un fard sau un pigment in nuanta dorita.
  • ILUMINATOR LICHID – un praf de iluminator si o picatura de Duraline si poti realiza un iluminator lichid penru un efect wow
  • WATERPROOF FOUNDATION / CONCEALER – daca iti doresti ca fondul de ten sa fie waterproof, poti aplica o picatura in fondul de ten. Nu trebuie aplicat direct in recipientul in care este fondul de ten, ci trebuie adaugat pe moment. Aceeasi intrebuintare o are si pentru anticearcan. In combinatie cu fondul de ten sau aplicat doar ca baza , tenul ramane fin si stralucitor, iar porii se închid.
  • WATERPROOF LIPSTICK –  te duci la un eveniment si vrei ca rujul sa iti reziste mai mult timp, sau lucrezi in domeniu si vrei ca machiajul mireselor sa fie impecabil de la fond de ten pana la ruj? poti mixa o picatura de Duraline cu rujul dorit si vei obtine o rezistanta mai mare
  • CONTOURING – Poti transforma un blush pudra sau o pudra bronzanta intr-un blush cremos sau un bronzer cremos pentru a realiza un contour cremos.(pentru a intensifica culoarea pometilor am folosit sculpting pudra + duraline, apoi am revenit cu pudra pentru a seta )
  • MASCARA – daca ai un rimel uscat, aplica o picatura de Duraline pentru a-l reimprospata. Ai grija la termenul de valabilitate. Daca au trecut 3-6 luni de la deschiderenu mai este igienic.

Folosește-l la capacitate maximă!

Tu ce intrebuintari i-ai mai gasit?

Ai citit ultimul meu articol? V-am povestit cum puteți sa primiti produse gratuite pentru a le testa! trebuie doar sa-ti faci cont cu ajutorul acestui link: http://buzzers.ro/invite/fde7b228612a20c9090306ce64381c86

<3 Share this post with love <3

❥  CONNECT WITH ME  ❥
FACEBOOK ‣ Laura Diaconu / Laura Diaconu Make-up & Eyelashes

INSTAGRAM ‣ @lauradiaconu.ro

YOUTUBE ‣ Laura Diaconu

L O V E ❥Laura
@lauradiaconu.ro

brandcircus.ro%20

1

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.