Sunt extensiile de gene fir cu fir periculoase?

Indiferent cât de superficială ar putea părea la prima vedere, decizia de a apela la extensiile de gene este, în anumite cazuri, necesară pentru că, aplicate corect, de către un stilist de gene avizat şi nu de către un amator care face această meserie după ureche, acestea au avantajul de a corecta forma şi poziţia ochilor, şi, implicit, de a elimina complexe şi frustrări de-o viaţă. Există situaţii în care niciun rimel nu poate face minuni, indiferent cât ar fi de performant produsul de machiaj respectiv.

Goodbye MASCARA, hello LASH extensions!

Este normal ca genele să fie afectate dacă extensiile nu sunt aplicate corect. O mare importanaţă în aplicarea extensiilor de gene fir cu fir o are lipiciul, iar dacă acesta este aplicat direct pe genele naturale le îngreunează, fapt ce duce la căderea acestora. De asemenea dacă este aplicat prea aproape de rădăcina firelor tale naturale acestea vor duce la o cădere a genelor mai accelerată.

Extensiile de gene fir cu fir au o calitate bună dacă sunt făcute din material sintetic, mătase care nu provoaca alergii şi îşi mentin forma pe tot parcursul purtării lor, adică săptamani întregi.

Genele se regenerează. Este adevărat! Genele naturale mai cad o dată cu cele false, dar asta nu înseamnă că dupa o aplicare de gene false fir cu fir nu o să mai ai gene naturale. Se merge la întretinere o data la trei, patru săptămani.

Genele naturale cad şi fără gene false!


TEORIA

Teoria spune că dacă rupi o geană de 20 de ori, aceasta nu mai creşte la loc! Prin urmare, cel mai mare inconvenient al extensiilor de gene fir cu fir este căderea unor gene naturale, dar de aceea se face pauză o data la 3 întreţineri .

SIGURANŢA

Cum poţi să fii sigură că esti în siguranţă?  Mergi la cineva specializat în extensii de gene fir cu fir, documentează te dacă a făcut cursuri, verifică pozele şi review urile primite. Asigură-te că stilistul de gene foloseşte produse de calitate.

Zilele trecute am avut o clientă care era foarte mirată că trebuia să se întindă pe patul de cosmetică. Mai fusese o data să-si pună gene fir cu fir şi doamna i le a pus cu ochii deschisi pe un scaun. Vă daţi seama ce a urmat nu??

VERIFICAREA

Vrei să verifici dacă genele false au fost aplicate corect? Cea mai bună modalitate este să faci testul scobitoarei. Ia o scobitoare şi trece-o printre ele. Dacă ramane blocată, ai genele lipite între ele, iar aceasta este o greseală care poate duce la pierderea permanentă a lor. De asemenea mai poţi încerca cu o periuţă de unică folosinţă, cum sunt cele de rimel. Dacă le poţi peria fără să se oprească periuţa între ele înseamnă că fiecare geană este separată, iar extensiile de gene fir cu fir au fost puse corect.

PREVENŢIA

Dacă observi că ţi s-au lipit, nu lasa timpul să treaca: mergi imediat la un alt specialist şi separă ori îndepărtează genele false. Un alt sfat pentru siguranta ta: cere gene false care să aibă aceeaşi grosime cu cele naturale sau cu maxim o mărime mai mare. Daca sunt prea grele, îţi pot cauza neplăceri.

Genele de o calitate superioară, nu deteriorează genele naturale și oferă un aspect deosebit.
Pentru un aspect de durată este recomandat ca retușul să se facă la aproximativ 3-4 săptămâni în funcție de felul în care genele cad în mod natural.

Mai jos sunt cateva din genuţele puse de mine, fir cu fir, 2D şi 3D.

Vă tentează extensiile de gene fir cu fir?

Dacă aţi vrea să le incercaţi vă aştept la salon!

LOVE,

Laura

0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.