Tu ai grijă de tenul tău?

Întotdeauna am considerat că este foarte important să ne îngrijim pielea pentru că o piele hidratată și îngrijită mărește și încredere in sine. Tu cât timp aloci pe săptămâna pentru tenul tău? Nu ai avut senzația că sunt zile in care fondul de ten nu se mai asează așa frumos, iar punctele negre sunt mult mai vizibile?

Beautiful MAKEUP starts with beautiful SKIN

De curând am încercat curatarea facială PRO SKIN, impreună cu o ședință de hidratare LED a tenului la centrul Nomasvello și sunt extrem de mulțumită de rezultat.


In ce constă mai exact această procedură? Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul. Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

Tratamentul facial LED +Esthetic te ajută să obții o piele întinerită, prin restabilirea  prospețimii, fermității, fineții și luminozității.

Tratamentul mi-a curatat profund tenul, a eliminat punctele negre, celulele moarte, indepărtand orice impuritate, dar fără să imi afecteze tesutul.​

La finalul procedurii, spre surprinderea mea, tenul nu era atat de rosu pe cat mă asteptam, era curat, hidratat si foarte luminos, exact ca cel al unui bebelus.  Timp de 24 de ore nu am avut voie sa folosesc machiaj.

Răsfăt Facial in Luna Octombrie la Nomasvello
2 sedinte Epilare Definitiva MUSTATA = 135 lei, in loc de 270 lei=> 50% discount
Proskin+LED Facial = 99 lei, in loc de 270 lei=> 64% discount

Dacă doriti să incercati tratamentul de epilare definitivă trebuie să stiti că acesta se poate testa gratuit.

Voi ce tratamente faciale ati incercat?

❥  CONNECT WITH ME  ❥
FACEBOOK ‣ Laura Diaconu / Laura Diaconu Make-up & Eyelashes

INSTAGRAM ‣ @lauradiaconu.ro

YOUTUBE ‣ Laura Diaconu

L O V E ❥Laura
@lauradiaconu.ro

0