What’s your story?

Unghiile sunt intr-o stransă legatură cu  meseria de make-up artist. Pensulele trebuie să fie mereu curate pentru a realiza un machiaj, iar faptul că in fiecare zi spal minim 20 pensule, imi afectează si unghiile. Zilele acestea, Melkior m-a provocat să-mi spun povestea mâinilor. Mâinile nu trebuie să trădeze munca dintr-o zi, acest lucru este clar, dar cum ma ajută mâinile zi de zi si cum reusesc cu ajutorul lor să fac tot ce-mi doresc?

The happiest girls always have the prettiest nails!

 Fără indoială mainile sunt cele mai folosite in munca mea si trebuie să arate impecabil in fiecare zi, iar pentru acest lucru, Melkior a creat un produs 9 in 1. Acesta intareste unghiile si accelereaza cresterea acestora, le albeste si le ilumineaza. In plus, creste aderenta lacului de unghii si ii prelungeste rezistenta.

Base Coat 9in1 se gaseste in 2 variante: sticluta de 15 ml si sticluta de 4.5 ml. Pentru a veni in sprijinul clientilor, designerii echipei Melkior au creat sticlute in forma ergonomica, cu sistem de auto-curatare a sticlei si capac anti-alunecare. De asemenea, sunt prevazute cu pensula lata pentru aplicare rapida.

Contine cheratina, arginina si uleiul de arbore de ceai – care au rolul de a accelera cresterea unghiei, Vitamina E – cu rol antioxidant, Vitamina C, B5 – pentru un plus de sanatate, ulei de migdale – pentru netezire, acid hialuronic – pentru revitalizarea unghiilor.

Cum se utilizeaza?  se aplica 1 singur strat pe unghia naturala degresata in prealabil.

Pret: 24.90 lei

De unde se poate achizitiona? www.melkior.ro

Care este povestea ascunsă în spatele mâinilor și unghiilor tale? tu consideri ca mâinile unei femei trebuie să fie impecabile, indiferent de munca pe care o face?

Swatch & Review: Noul ruj Matte Stain MELKIOR

❥  CONNECT WITH ME  ❥
FACEBOOK ‣ Laura Diaconu / Laura Diaconu Make-up & Eyelashes

INSTAGRAM ‣ @lauradiaconu.ro

YOUTUBE ‣ Laura Diaconu

L O V E ❥Laura
@lauradiaconu.ro

0